Как работи

 1. Регистрация
  Регистрирате се с профил от социалните мрежи: Google, Facebook или Linkedin.
 2. Активиране на профил
  С попълването на основна информация за Вас (дата на раждане, местоживеене, семейно положение, професионален статус) профилът Ви става активен и можем да започнем да Ви каним в платени проучвания.
 3. Специализирани въпросници
  Останалите въпрсници в платформата включват въпроси относно Вашия опит в различни сфери (банки, онлайн пазаруване, кредити, мобилни оператори и други).
  За всеки въпросник има приблизително време за попълване. Има опция да пропуснете, ако въпросникът е нерелевантен за Вас.
 4. Покана за участие в проучване
  Веднага щом намерим подходящо проучване, ще Ви изпратим покана по имейл с подробна информация. Включвате се след като приемете поканата по имейл, че искате да участвате. Срещу всяко участие получавате награда.

Проучвания

Проучванията могат да бъдат онлайн и офлайн. Когато се случват онлайн е необходимо да разполагате с компютър или мобилно устройство с микрофон и/или камера.

Когато се случват на живо е необходимо да се придвижите до определено място – търговки обект, мол, и да се срещнете с човек, който ще проведе проучването с Вас. Възможно е да Ви интервюират и по телефон.

Наш администратор Ви информира за всички подробности по дадено проучване и се свързваме с Вас в случай, че са необходими допълнителни детайли и логистика. 

 

Награди

Наградите са парични и/или под формата на ваучери. Наградата за всяко проучване се определя от изследователя. Най-често тя е между 20-100 лв. Информираме Ви за наградата и получването й предварително, по имейл, заедно с поканата за участие.
Participants.bg изпраща наградата след като приключите проучването и получим потвърждение от Вас, че сте участвали. Това става с връзка, която изпращаме по имейл.

Въпроси и отговори

До личните Ви данни има достъп само екипа на Participants.bg. Те се съхраняват в наша база данни, която е с висока сигурност. Може да прочетете повече за политиката за съхранение на данните.

Не. След като отворите даден въпросник, може да го маркирате като “Нерелевантен” и да запазите промените. Ако в последствие, въпросникът стане релевантен за Вас, може да смените статуса му на “Релевантен”.

Шансът да бъдете канени в повече проучвания е по-голям, ако попълните повече специализирани въпросници.

Да. Трябва да натиснете бутона “Запазване” най-отдолу на страницата. Отговорите Ви ще бъдат запазени и може да продължите да попълвате въпросника, когато имате време.

Participants.bg носи отговорност за осчетоводяването на наградата.

Да. Това става от “Моят профил”, с цък на бутон “Заявка за изтриване на профил”.
Ще получите код за потвърждение по имейл. Заявката Ви ще бъде обработена до 7 работни дни.

Колкото повече въпросници попълвате, толкова по-голям шанс имате за участие в платено проучване.

След всяко проучване Ви изпращаме имейл с връзка, през която да потвърдите участието си.